Henkilökunnan reissu 7.-9.2.2014

Henkilökunnan reissu 7.-9.2.2014

Rukatunturin laskettelureissu

Edellisestä henkilökunnan tapahtumasta ehtikin kulua jo tovi, joten oli korkea aika järjestää yhteishenkeä kohottava tapahtuma. Tapahtumapaikaksi valikoitui Rukatunturi siellä olevien aktiviteettien vuoksi.

Perjantaina töiden jälkeen ajoimme paikanpäälle ja iltaohjelmana oli ruoanlaitto ja syöminen. Ruoan jälkeen kävimme haistelemassa ulkoilmaa ja vaikutti siltä, että lauantaiksi olisi tulossa hyvät ilmat.

Aamusta menimmekin porukalla rinteeseen eikä -4 asteen pakkanen haitannut.

 

Ruka1

 

Ruka4

Välillä piti käydä kuivattelemassa kostunutta selkää kuumien juomien äärellä.

Ruka5

Iltapäiväksi oli meillä varattuna 3 rataa keilahallista tunniksi ja se auttoi laskettelusta kipeytyneitten jalkalihasten rentouttamisessa. Keilailusta olikin hyvä jatkaa vuokrahuoneistomme saunan lämmitykseen.

Ruka6

Päivä olikin ollut kohtuullisen rasittava, joten illalla ei tarvinnut unta kauaa houkutella ja sunnuntaina autot suuntasivat 0 asteen kelissä Ouluun.